Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
   

Magyar népmesék - A kártyajáték 5. JUBILEUMI kiadás

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.490 Ft
Cikkszám: kekjatek036
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Kard és Korona kiadó
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Magyar népmesék - A kártyajáték

A Magyar népmesék - A kártyajáték nagy népszerűségnek örvend, amit mutat az öt év alatt eladott 20.000 példány, méltán vált a családok kedvencévé. A mostani az 5. jubileumi kiadása, ami minden szempontból különleges lett, gyönyörű új dobozt kapott, és a tartalom is megújult. Az eddigi tapasztalatok alapján kis mértékben változtattunk a kártyákon és grafikájukon, mert a játék annyira bevált mindenki számára, hogy komoly átalakításra nem volt szükség. Ráadásul most 10 új és egyedi lap is belekerült a pakliba, amelyek csak ebben a limitált, ünnepi kiadásban lesznek elérhetőek! Kíváncsiak vagytok, hogy mire képes a varázstükör vagy az éjjeli lámpás, mennyit ér egy rozsdás kulcs és egy csorba bögre, vagy a kacsalábon forgó palota?! Ebből a különleges kiadásból választ kaptok, ráadásul felhőtlen szórakozásban lesz részétek a kártyajáték során...

Döntsd el a jó és rossz örök harcát a mesék világában!

Kiknek ajánljuk?

Az egyszerű játékszabályt a legkisebbek is könnyen megtanulják a kezdőjáték segítségével, ezért már 5 éves kortól bátran ajánljuk. A haladó változatot akciókártyák színesítik, amelyekkel remekül lehet taktikázni.

 A Magyar népmesék – A kártyajátékot ajánljuk óvodásoknak, iskolásoknak, felnőtteknek és nagyszülőknek egyaránt! A játékban található két játékmódnak köszönhetően kortól függetlenül izgalmas időtöltés lesz mindenkinek. A szabályok egyszerűsége miatt a kezdő változatot akár már óvodában is játszhatják a gyerekek. Szórakoztatva tanít, mert bár matematikai tudást nem igényel, az egyszerűbb matematikai műveleteket használ és segít a számfogalom kialakításában is.

A haladó változat nem csak gyerekeknek de felnőtt, baráti társaságoknak is ideális. A szabályok pár perc alatt megtanulhatóak, hiszen a szabálykönyv csupán egy A4-es lap. A haladó változatban a játékosoknak egymás akcióira kell reagálniuk a saját lehetőségeik kiaknázásával, ennek köszönhetően a kártyajáték partijátékként is megállja a helyét. Egyedi játékélmény a jól ismert népmese szereplőkkel!

A játék lényege

Gyűjts össze minél többet a népmesék hőseit segítő tárgyakból és szereplőkből, hogy neked legyen a legtöbb pontod a játék végén! De vigyázz, mert a boszorkányok és ördögök veszedelmes cimborái megnehezítik a dolgodat. Kellő furfanggal azonban túljárhatsz a gonoszok, és a többi játékos eszén is!

A játék célja, hogy a játékos a negatív pontot érő lila lapoktól megszabaduljon, s a pozitív lapokból a legtöbb párt és sorozatot összegyűjtse. Minden körben egy akciót hajthatunk végre a következők közül: laphúzás, lapdobás vagy laprakás. A haladó játékmódban akciókártyák kerülnek a pakliba, melyek segítségével megtréfálhatjuk játékostársainkat, és a saját győzelmünket is támogatjuk a megfelelő kártyák kijátszásával.

A játék elemei

 • 130 darab kártya:
 • 20 darab 1-es
 • 15 darab 2-es
 • 9 darab 3-as
 • 5 darab 4-es
 • 4 darab Pinkó kártya
 • 30 darab lila negatív lap
 • 3 darab Éjfél kártya
 • 34 darab akciókártya (a haladó játékhoz)
  CSAK ebben a kiadásban +10 egyedi kártya van!

További képek
Keress minket

Kard és Korona Kiadó Kft.

2013 Pomáz,

Cseresznyés utca 16/B.

info@kekjatek.hu

Ingyenes szállítás 16 .000 Ft feletti rendelés esetén
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGAUTOMATÁBA 17500 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN