Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pókháló

9.990 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Invisible
5.990 Ft
Népmesék birodalma
35.950 Ft 29.900 Ft
Cikkszám: kekjatek006
Gyártó: Kard és Korona kiadó

Leírás és Paraméterek

Utolsó darabok!

A Kard és Korona Kft. egyik újdonsága a Pókháló társasjáték, ami kifejezetten a kisebb gyermekeknek készült, akik még most ismerkednek a társajátékok világával. Tipikus "dobj és lépj" alapú versenyjáték. A cél minél előbb kikecmeregni a kis legyekkel a pókhálóból.


Légy a legelső!

Könnyed és gondtalan szórakozást nyújt az egész család számára.
 
A félelmetes pók elől menekülő legyecskével már óvodás kortól kiválóan lehet játszani, olyan egyszerűek a szabályai. A tábla másik oldalán (Cselszövő változat) ugyanakkor a kártyákkal taktikázva egy teljesen más élmény is felfedezhető az egész család számára.
 
A játék nagy népszerűségét pontosan az okozza, hogy a 5-10 éves gyerekek először találkoznak olyan játékkal, amelyben jó döntéseket hozva hamar sikerélményben lesz részük.

Kinek ajánljuk?

A játék 4 éves kortól már játszható - akár szülői segítség nélkül is. Olyan gyors egy parti, hogy minden környezetben ideális: otthon, nyaralásra, sőt a gyerekek akár tanórák közötti szünetekben is elővehetik. Az egyszerű ikon rendszerét könnyű értelmezni, megjegyezni, ennek köszönhetően a játékszabályok azonnal elsajátíthatóak. A játéktábla kétoldalas: az első oldalával a középső csoportos óvodások is megbirkóznak, míg túloldal akár profi játékosok is tartogat izgalmakat, ahol már akciókártyák kijátszásával is lehet befolyásolni a játék menetét, ezzel megunhatatlanná téve az egész család számára!

A játék lényege

Mi vagyunk a kis legyecskék, akik beragadtunk a pókháló közepébe. A feladatunk egyszerű: kockadobás után a pálya közepétől a szélére jutni, onnan elsőként kiröppenni a csapdából. Utunk során különböző mezőkre lépünk, amik segítenek nekünk, vagy éppen ellenkezőleg, hátráltatnak. S ha már pókháló, tegyünk említést a rettegett pókról, aki folyamatosan pásztázza vadászterületét: akit megcsíp, az visszacsúszik egy szintet a tábla közepe felé. Ebben a játékban gyakran lesznek elsőkből az utolsók, és utolsókból az elsők: a tábla egyedi kialakítása nem megszokott sablonra épül, és különleges izgalmakat rejt.

A doboz tartalma:

  • 1 kétoldalas játéktábla, 
  • 40 kártya,
  • 2 pókifgura,
  • 6 legyecske figura,
  • játékszabály.